Uw budgetcoach

Ons doel is mensen ondersteuning te geven, met als eind doel een gezonde financiële situatie te creëren en te behouden.
familie

Uw budgetcoach


Janny Voskamp
Heerhugowaard
Tel: 06 59 54 30 18
Bezoek op afspraak
contact formulier
U kan altijd bellen tot 21.00 uur.
Budgetcoach

Reacties van Cliënten

dec 2014//Met geldzaken omgaan is nooit echt mijn sterkste punt geweest. Wel als ik genoeg geld heb om alles te betalen, dan doe ik mijn administratie met veel plezier zelfs! De afgelopen jaren was er eigenlijk steeds niet genoeg geld om echt een beetje lekker van te leven, ik moest goed opletten om de eindjes aan elkaar te knopen… Een rekening zorgde bij mij dan voor erg veel spanning, en ik vond het steeds moeilijker mijn brievenbus te openen. Zelfs als de brieven dan bij mij in huis lagen, dan liet ik ze nog vaak gesloten in een la liggen. Het wegstoppen van mijn post maakte mijn zorgen niet minder groot…eigenlijk werd de spanning steeds groter…

Vorig jaar besloot ik het probleem aan te pakken. Ik vond het doodeng!!

Bij de Albert Heyn in de Mare zag ik een briefje hangen van Budgetcoach Janny Voskamp met ongeveer de woorden: “Wil je graag je financieen op orde hebben en weer lekker slapen? Ik help je daarbij!”

Dit sprak me zo helder aan, deze vrouw begreep dus dat ik er niet meer goed van kon slapen… Ik heb Janny gebeld en al heel snel zat ze bij me aan de tafel. Een vriendelijke dame met helder inzicht. Ik heb alles open voor haar neergelegd en we hebben gekeken en besproken hoe ik het zou willen doen. Ik heb er voor gekozen om het zelf te doen, met Janny op de achtergrond als steun in de rug. Dit gaf mij een rustig gevoel, want ik kon haar bellen en de dingen met haar bespreken. Voor mij was het belangerijk te leren mijn eigen dingen aan te pakken. Het is bespreekbaar om dingen op een andere manier aan te pakken, dat gaf mij ook een fijn gevoel, voor als het teveel voor mij zou zijn.

Eind van dit jaar had ik alles op de rit en hebben we alles afgerond met zelfgebakken appeltaart van mij 🙂 Ik heb het nog steeds niet erg ruim, maar het geeft me wel veel innerlijke ruimte nu ik zelf afspraken heb gemaakt over afbetalingen. Ik heb overzicht, en dat geeft me rust. Verder heb ik nu geleerd om meteen de betalingen te regelen, waardoor problemen niet meer oplopen.

Mocht je met soortgelijke dingen rondlopen, zoals ik dat deed…dan raad ik je aan om eens contact op te nemen met Janny.
vriendelijke groet

Els van der Wal

 

Arian Van de Reep
ik ben een paar jaar geleden met financiële problemen bij deze budgetcoach gekomen. en met een jaar was ik volledig uit de problemen. en nu nog steeds. er viel echt een last van me af toen de laatste schulden werden betaald. ik sliep slecht, was chagrijnig, vaak ziek moedeloos. geloof me als ik zeg dat dat het niet waard is. zoek hulp en als je zoekt en dit leest, ik beveel deze budgetcoach van harte aan. streng maar eerlijk. en dat heb je nodig! succes. gr avdr (13 jun 2013)

Janny, ik wil je bedanken voor al je hulp, om mij te adviseren en te motiveren. Door 2 vervelende gebeurtenissen ben ik zelf financieel in de problemen gekomen. Ik heb hulp gevraagd en ben snel door jou geholpen om alles administratief op orde te krijgen. We hebben alle achterstallige betalingen onder één krediet kunnen brengen. Nu heb ik 1 schuldeiser wat overzichtelijk is en nu ook betaalbaar voor mij. Hartelijk dank. M.

Hallo ik wil mijn dank uitspreken voor de hulp die wij hebben gekregen van Budgetcoach “De Waerd”. Na aanmelding op de website werd ik snel gebeld en werd meteen een afspraak gemaakt. Wij T en S wisten niet meer hoe we uit de schulden konden komen. Wij wilden niet de sanering in. Nu 1 1/2 jaar verder is alles bijna afbetaald. Wij hebben weer plannen voor de toekomst. Wij zijn weer blij en vrolijk met elkaar. Ook onze nachtrust is weer terug. Bedankt Janny voor al je hulp. T en S

gratis intake

Vragen?

Heeft u vragen bel me gerust?
Bel 06-59543018